Odliv mozgova i međunarodne selidbe

Odliv mozgova i međunarodne selidbe

Poslednje dve decenije u našoj zemlji karakteristične su po odlivu mozgova. Iz Srbije je za to vreme otišlo skoro pola miliona ljudi, u potrazi za boljim poslom ili daljim stručnim usavršavanjem. Na neslavnoj listi Svetskog ekonomskog foruma, Srbija je peta država po redu koju odlikuje odlazak stručnog kadra.

Kompanija Beocontrol susrela se sa brojnim stručnjacima koji su odlučili da potraže sreću van granica naše zemlje. Značajno iskustvo Beocontrol tima zaslužno je za vodeće mesto u sferi međunarodnih selidbi. Ukoliko spadate u grupu ljudi koji žele da se presele u inostranstvo, Beocontrol je pravi izbor za Vas.

Sa preko 1000 klijenata u 37 zemalja, bezbedno ćemo preneti vaše pokućstvo u najkraćem roku.

Možete izabrati selidbu po sistemu ključ u ruke ili selidbu od vrata do vrata.

Ukoliko se odlučite za selidbu ključ u ruke, kompanija Beocontrol će ceo postupak međunarodne selidbe profesionalno i efikasno sprovesti umesto Vas. Tom prilikom, radnici Beocontrola izvršiće demontiranje nameštaja, pakovanje pokućstva i zaštitu u zapečaćenim kutijama, sa popisom stvari koje sadrži. Transport Vaših stvari obavićemo po Vašoj želji, drumskim, železničkim, vodenim ili avio transportom. Na novoj adresi Vaše stvari biće istovarene i raspoređene prema unapred preciziranom planu, a ceo proces selidbe firma Beocontrol obaviće uz konstantno savetovanje sa Vama. Jedno je sigurno – selidba po sistemu ključ u ruke obezbediće vam selidbu bez stresa.

Ukoliko se odlučite za selidbu od vrata do vrata i želite sami da pripremite svoj nameštaj za transport, tim kompanije Beocontol će Vaše stvari utovariti, prevesti i istovariti na željenoj adresi u dogovorenom roku.

Beocontrol nudi i usluge pribavljanja neophodne dokumentacije, kao i svih dozvola nadležnih institucija, koje su potrebne za međunarodnu selidbu i prenosa različitih vrsta tereta.

Za sve dodatne informacije možete pozvati dežurne operatere, koji su vam na raspolaganju 24 časa dnevno.