Profesionalne selidbe

Profesionalne selidbe u zemlji i inostranstvu po sistemu “ključ u ruke”. Profesionalno pakovanje selidbenih stvari u razne vrste pak papira i u kutije svih dimenzija, zaštita nameštaja obavijanjem vakum i puc puc folijom i oblaganje nameštaja prekrivačima. Mogućnost dostave kutija i ostalog materijala na Vašu adresu.

Skala stresnih situacija koja ima krajnju meru 100 bodova ocenjuje preseljenje sa čak 25 bodova, a promenu uslova života sa dodatnih 20. Bodovi se kreću i do 50, čak i u situaciji kada je reč o preseljenju u prostor koji je konforniji i adekvatniji za život i rad od prethodnog, jer je stres tokom selidbe neminovan.

Nudimo Vam efikasnu i profesionalnu uslugu selidbe Vašeg doma ili poslovnog prostora po sistemu “ključ u ruke”. Kvalitetna usluga, oprema i ljudski resursi kojima raspolažemo, uz konstantno savetovanje i obaveštavanje klijenata je sve što je neophodno za uspešnu selidbu.

Čast nam je da ogromno iskustvo koje smo stekli nakon mnogobrojnih uspešno realizovanih selidbi podelimo samo sa Vama. Naš tim će i Vašu selidbu realizovati tako da bude u potpunosti završena za samo nekoliko sati.