Kako odabrati agenciju za selidbu?

Kako odabrati agenciju za selidbu?

Uspešna selidba zasniva se na dobrom planiranju. Ukoliko ste odlučili da ceo proces selidbe prepustite profesionalcima, potrebno je posvetiti se odabiru različitih ponuda koje agencije nude.

Kako ne biste došli u situaciju da sve radite u poslednji trenutak, ne pitajući za cenu, potrebno je da dva meseca pre željenog termina seldibe izaberete agenciju. Iako je stres propratni efekat selidbe, ukoliko sve organizujete na vreme, napetost ćete svesti na minimum. Pažljivo pristupite odabiru agencije kojoj ćete ukazati poverenje.

Prva ponuda ne mora biti i najbolja!

Ne odlučujte se za prvu agenciju koju čujete. Potražite ponude od više agencija, raspitajte se o njihovom poslovanju, referencama i klijentima. Pogledajte preporuke klijenata koji su koristili usluge tih kompanija. Sagledajte odnos cena kako bi napravili ekonomičan izbor.

Čitajte sitna slova u ugovoru!

Pre potpisivanja ugovora sa izabranom agencijom za selidbu pažljivo pročitajte šta on sadrži. Pažnju treba da obratite na pravila koje propisuje agencija, kako biste znali šta se zapravo podrazumeva pod uslugom selidbe, i kakvi su uslovi ako se predmet ošteti tokom selidbe.

Sa agencijom ugovorite tačan termin selidbe i sve detalje oko samog procesa selidbe kako bi stvari bile upakovane i zaštićene na vreme.

Vrlo je važno odabrati renomiranu agenciju za selidbu, koja će vaše stvari bezbedno transportovati do novog doma! Verujemo da ne želite da Vaše pokućstvo završi kao od vlasnika u videu, koji možete pogledati ovde.