Angažovanje agencije za selidbe – za i protiv

Predstoji vam selidba stana, vikendice ili poslovnog prostora i za početak treba da odlučite da li ćete sami sve da organizujete ili ipak da pozovete profesionalnu ekipu da vas preseli.

Razmislite o sledećem: da li je selidba u lokalu, između dva grada ili je međunarodna selidba, treba li vam kombi prevoz ili kamionski prevoz, da li sve stvari selite na novu adresu, da li neke od njih treba preseliti na različite destinacije ili pak smestiti u skladište, koliki je budžet za selidbu i ko može da vam pomogne oko selidbe.

Protiv

Ukoliko ste dobro organizovani, imate strpljenja, prijatelje koji će vam pomoći i dovoljno vremena da sami sve pažljivo spakujete u kutije, transportujete, raspakujete i složite – krenite u akciju sami. Ne zaboravite da obezbedite vozilo za transport i pažljivo nosite stvari da ih ne oštetite.

Ako nemate pozitivan odgovor na sva navedena pitanja pozovite profesionalce.

Za

Agencija za selidbe pakuje i priprema robu za transport, utovara, istovara i isporučuje na dogovorenu destinaciju. Pored kompletne usluge transporta kombijem ili kamionom po sistemu ‘’ključ u ruke’’, ili ‘’od vrata do vrata’’, koja podrazumeva potpunu organizaciju i koordinaciju selidbe, nudi i mogućnost angažovanja na pojedinačnim poslovima pakovanja, transporta stvari i specijalnih tereta ali i skladištenja stvari koje ne želite da unesete u novi prostor.
I što je posebno važno-selidba je osigurana ugovorom koji koji garantuje isporuku robe i obeštećenje u slučaju nastanka štete.