4 razloga zašto pokretni kontejner za prenos robe olakšava selidbu i transport robe

pokretni kontejner beocontrolKontejneri za prenos robe predstavljaju pokretne kontejnere koji nam omogućavaju utovar i orevoz većeg tereta zahvaljujuči svojim dimenzijama i strukturi. Uz nove kontejnere možete zaboraviti na milione kartonskih kutija, hiljadu i jednu kesu i folije za nameštaj. Pakovanje svih stvari, od najsitnijih do onih najkrupnijih u jedan jedini kontejner olakšava manipulisanje teretom. U kolikoj meri olakšavaju selidbu u ovu zahtevnu misiju se uz adekvatnu kontejnersku ambalažu možete i samostalno upustiti u selidbu bez profesionalne pomoći.

Ima bar još 4 razloga zašto savremeni kontejneri za prenos robe olakšavaju selidbu i transport robe:

1. Lako manipulisanje bez poteškoća oko utovara i istovara robe

Svako ko je ikada selio nameštaj sa jedne lokacije na drugu zna da najveći problemi nastaju kada ovako teške predmete treba popeti na kamion ili u kombi. Pokretni kontejneri isključuju ovaj problem, jer sa njima teret nije potrebno unositi ili spuštati, već je dovoljno samo preneti kontejner za vozilo, te eliminišu sve poteškoće i rizike od povreda prilikom unošenje tereta u vozilo, njegovog ispadanja tokom prenošenje i uopšte manipulisanja habastim teretom.

2. Isplativija selidba

Pokretni kontejneri su daleko isplativije rešenje od kompletne profesionalne usluge selibde. Sa prenosnim kontejnerima vaši prijatelji i rodbina će biti od velike i dovoljne pomoći da se sve stvari spakuju i iznesu ispred kuće, a firma za selidbe će biti samo neophodna oko prevoza istih, te će ponuda firme uključivati samo transport date robe, ali ne i troškove pakovanja, utovara i istovara ako za to imate pomoć prijatelja.

3. Mogućnost izbora najadekvatnije veličine kontejnera

Pokretni kontejneri su dostupni u različim veličinama i oblicima, a cena iznajmljivanja se razlikuje upravo od datih karakteristika. Od količine robe koju selite i veličine nameštaja, zavisiće i izbor odgovarajućeg kontejnera. Iako se cena formira na osnovu veličine i dimenzija tereta,  imajte u vidu da u veći kontejner može stati više robe, pa je veći pokretni kontejner uvek bolje rešenje od premalog.

4. Veći stepen bezbednosti

Prilikom transporta iz jednog grada u drugi, ili jedne države u drugu, nema nikakvih briga oko toga da bi se određene stvari mogle zaturiti ili izgubiti, s obzirom da se pokretni kontejnetri zaključavaju, a ključ od istih imate samo vi. Tako su vaše stvari zaključane od trenutka kada ih popakujete, pa do dostavljanja na željenu adresu, te tako apsoutno bezbedne i zaštićene.